13 aprilie 2024
CulturăAnsamblului "Busuiocul": Magia Crăciunului prinde viață într-un spectacol de excepție

Ansamblului “Busuiocul”: Magia Crăciunului prinde viață într-un spectacol de excepție

Cu entuziasmul specific sărbătorilor de iarnă și cu inima plină de bucurie, Ansamblul Busuiocul vă invită la un eveniment special de excepție – un spectacol de Crăciun ce promite să aducă magia și farmecul acestei perioade în inimile spectatorilor.

Spectacolul se va desfășura într-o atmosferă încărcată de farmec, iar participanții vor avea privilegiul de a se delecta cu numeroase momente artistice și surprize pregătite cu dragoste și pasiune. Ansamblul va aduce pe scenă numeroase cântece și dansuri specifice sărbătorilor de iarnă, precum și momente emoționante ce vor trezi spiritele festive ale publicului.

Printre momentele artistice ce vor încânta publicul se numără și numeroase cântece tradiționale cântate cu vocea caldă a membrilor ansamblului, precum și dansuri captivante care vor transmite energia și bucuria caracteristice acestei perioade. Spectacolul este gândit pentru a aduce în prim-plan frumusețea tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun, oferind ocazia de a experimenta aceste momente speciale într-un cadru artistic inedit.Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de această perioadă minunată în data de 15 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău. Un loc încărcat de istorie și tradiție, Teatrul de Vară va găzdui acest spectacol unic de Crăciun, oferind publicului un cadru intim și festiv în același timp.

Cu intrarea liberă, spectacolul Ansamblului Busuiocul este o invitație deschisă pentru toți cei care doresc să simtă magia Crăciunului într-un mod autentic și plin de emoție. Așadar, vă invităm să luați parte la acest eveniment de excepție și să lăsați “Magia Crăciunului” să vă umple inimile de bucurie și căldură în această perioadă specială.

Sărbători fericite și vă așteptăm cu drag la spectacolul Ansamblului Busuiocul, unde tradiția și arta se întâlnesc într-un dans al bucuriei și al emoțiilor festive!

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri