Tânarul, in vârsta de 33 de ani, angajat la o spalatorie auto din zona Garii Bacau, a fost lovit de un individ de 31 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

Acesta din urma l-ar fi lovit cu pumnii si cu o sticla in cap. Jandarmii care patrulau prin zona au fost sesizati si au intervenit imediat, reusind sa-i identifice pe cei doi.

„Barbatul lovit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pentru a acordarea de îngrijiri medicale, iar jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infractiunea de lovire sau alte violente”, spune lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau.

PUBLICITATE

Dosarul a fost predat politistilor de la Sectia 2 pentru continuarea cercetarilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ