A devenit un punct de reper al Parcului Cancicov inima din inox montata de un inimos, pe care perechi de adolescenti si poate nu numai ei obisnuiesc sa incuie lacate, ca simbol al sentimentelor care ii leaga.

Miercuri, insa, pe o vreme rece si umeda ce a golit parcul de aproape orice trecator, lacatele cu pricina au devenit tentatie pentru o gasca de muncitori ai Primariei Bacau, dupa cum ii recomandau inscrisurile de pe gecile purtate. Probabil, angajati de la Spatii Verzi, care ar trebui sa aiba grija parcul si mobilierul sau.

In lipsa de alta ocupatie (desi „orasul e mare si avem oameni putini care sa faca treaba”, dupa cum explica autoritatile mizeria de pe strazile urbei), cinci indivizi dotati cu legaturi cu chei incercau sa desfaca lacatele. Si nu fiindca primisera vreo dispozitie oficiala in acest sens, ci poate doar fiindca le imprumutau, cum ar spune unii hoti de meserie.

Majoritatea lacatelor au rezistat asaltului, dar unele s-au deschis, spre incântarea indivizilor, care la orice reusita isi manifestau incântarea cu hahaieli de birt. Ba chiar incepusera sa se imbrânceasca si sa incerce sa isi fure unul altuia lacatele desfacute.

La vederea aparatului foto, vietatile s-au tupilat, fara sa exprime vreun un punct de vedere coerent asupra activitatii lor. Seful lor, Gabriel Gritcu isi recunoaste angajatii dar spune ca inca nu a discutat cu ei. In caz de vreo ilegalitate, acestia risca si sanctiuni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Si eu am pus lacat acolo…sper ca a ramas.Totusi consider ca gestul lor este unul iresponsabil ,avand in vedere ca din imagini reiese ca acesti oameni au o varsta , actiunile lor reflecta un comportament de copii de gradinita.

LĂSAȚI UN MESAJ