Barrier Bacau a organizat, pe 1 aprilie, prima editie a concursului ”Cupa Primaverii Barrier la sah!”, destinat tuturor angajatilor din companie care au dorit sa îsi testeze astfel abilitatile sahistice. Alegerea sahului nu a fost deloc întâmplatoare, având în vedere ca în fabricile companiei sunt foarte multi pasionati de acest joc. În competitie s-au înscris 30 de angajati, iar arbitrul partidelor a fost candidatul de maestru CM Silviu Ifrim.

Câstigatorii primei editii sunt concursului sunt Traian Bocanet (locul I), Gabriel Postolache (locul al doilea), Victor Marcel Mocanu Locul al treilea), Marius Frâncu (locul al patrulea) sI Petru Jaroaia (locul al cincilea). Locurile II – V au fost departajate dupa criteriile Sistemului Buchholz.
”Cupa Primaverii Barrier la sah!” s-a jucat în sistem elvetian si a constat în cinci runde cu arbitru, a câte 15 minute pentru fiecare jucator, în fiecarei partida.

Evenimentul se înscrie în linia preocuparilor continue ale managementului companiei pentru bunastarea angajatilor. În fiecare an, la Barrier sunt organizate diverse manifestari, care imprima spiritul de echipa, de colegialitate si de deschidere. Anul trecut, tot in prima zi a primaverii a fost organizat un târg al colectionarilor, fiecare angajat având posibilitatea sa-si expuna astfel obiectele de colectie în fata colegilor.

PUBLICITATE

Compania Barrier este lider national în productia de tâmplarie termoizolanta din PVC, care are un portofoliu de produse din care fac parte ferestrele, usile rezidentiale si industriale, usile de garaj si rulouri si detine cele mai moderne linii de fabricatie de la Rotox.

sah1

„Grija pentru angajati este fireasca pentru noi. Fara investitii continue si constante în forta umana nu putem vorbi de dezvoltare. Toate aceste activitati de echipa unesc oamenii si imprima sentimentul de familie si de încredere. Speram ca aceasta cupa a primaverii la sah sa devina o traditie în cadrul companiei”
Adrian Gârmacea, director general al companiei Barrier

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ