21 iunie 2024
ActualitateAndreea Lichi a deschis un cabinet de psihologie

Andreea Lichi a deschis un cabinet de psihologie

În urmă cu câteva zile a avut loc inaugurarea unui nou cabinet de psihologie în Bacău – Cabinet Individual de Psihologie Lichi Andreea Alexandra. Într-o atmosferă de tip întâlnire-dialog, Andreea și-a purtat invitații într-o călătorie despre dezvoltare, sănătate mintală și consistența lui „mai bine”.

Andreea Lichi este psiholog clinician, iar aria ei principală de interes este psihotrauma, adică ramura psihologiei care se ocupă atât de procesarea și conținerea unei traume, cât și de dezvoltarea posttraumatică.Dincolo de ședințele de terapie individuală și de grup, în cabinetul de psihologie, Andreea desfășoară ateliere de dezvoltare, menite să sublinieze importanța autocunoașterii. Rolul autocunoașterii este esențial, dar prea puțin folosit. Orice om are nevoie sa se cunoască pe sine, pentru a vedea, pentru a afla ce poate și ce nu poate sa facă, care sunt capacitățile pe care le are. Astfel, Andreea vrea să dezvolte, prin serviciile oferite, puterea lui a ști, a cunoaște, a afla.

„De peste 5 ani investesc în formarea mea profesională din domeniul psihologiei, iar de peste 9 ani urmez o șlefuire interioară. Acum mai mulți ani și eu am fost pe locul pacientului după un eveniment traumatic. De asemenea, cred cu tărie că experiența personală în lucrul cu trauma îmi este de mare folos în interacțiunea cu clienții.

Și da, sunt un psiholog în fotoliul rulant! Dacă vă întrebați cum poate un om care el însuși are nevoie de ajutor în anumite circumstanțe să le fie altora de ajutor, răspunsul e simplu: abilitățile și performanțele omului nu constau în modul de deplasare. În spatele oricăror preconcepții sau etichete, stau multe calități și resurse valoroase care pot fi transmise mai departe”, ne-a spus Andreea Lichi.

Cabinetul Andreei se află pe strada Mioriței, nr 7C, in incinta Mediclinic, la parter. Pentru programări sau alte informații o puteți contacta la adresa contact@andreealichi.rospot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img