Este vorba despre un barbat de 27 de ani, din localitate, care a fost incatusat pentru infractiunea de omor, fiind acuzat ca a ucis-o pe batrâna de 75 de ani, gasita moarta in curte, marti dimineata. Acesta nu a reusit sa le spuna anchetatorilor care a fost motivul comiterii faptei.

A declarat ca era in stare avansata de ebrietate si ca in timp ce trecea prin fata casei victimei a auzit-o pe aceasta când se certa cu un amic al sau si ar fi intervenit in sprijinul acestuia. S-ar fi iscat un conflict spontan intre ei si dupa ce ar fi batut-o, ar fi lasat-o in agonie si a plecat acasa. Individul a fost retinut iar in cursul zilei de astazi judecatorii de la Tribunalul Bacau au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Reamintim ca batrâna de 75 de ani prezenta mai multe leziuni la niveul capului. La necropsie s-a stabilit ca moartea a fost una violenta, fiind demarate cercetarile pentru identificarea si prinderea faptuitorului. Daca va fi gasit vinovat, suspectul arestat risca peste 20 de ani de inchisoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ