Trei angajati ai Penitenciarului Spital Tg. Ocna sunt cercetati disciplinar dupa ce au facut baie in mare, la Mamaia, desi erau in misiune. Acestia au fost surprinsi de fotografii unui tabloid când au parcat ambulanta sanitara, s-au dezbracat de uniforma si s-au scaldat.

Potrivit conducerii unitatii, acestia erau intr-o misiune de transfer cu autosanitara a doua persoane private de libertate de la Penitenciarul Spital Tg. Ocna la Penitenciarul Spital de la Poarta Alba, iar cei trei au facut baie la intoarcerea din misiune.

„Având în vedere primele indicii, conducerea penitenciarului s-a autosesizat si a demarat o ancheta administrativa. La acest moment a fost declansata si se afla în derulare procedura de cercetare disciplinara a persoanelor implicate.

PUBLICITATE

În functie de rezultatele cercetarilor, vor fi aplicate masurile si sanctiunile corespunzatoare”, a declarat Gabriel Vraciu, purtatorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Tg. Ocna. )


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ