Fata, in vârsta de 12 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau cu fractura de piramida nazala si o fractura la mâna dupa ce ar fi fost batuta de catre tatal sau cu o bucata de lemn si un cleste metalic.

Se pare ca tot scandalul a pornit de la faptul ca minora ar fi vândut o pereche de cercei din aur, fara sa le spuna parintilor.

„Copila a fost internata in Sectia de Chirurgie Pediatrica, unde a ramas sub supraveghere medicala”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la SJU Bacau.

O echipa de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau s-a deplasat, joi, in comuna Sascut pentru a face verificari, având in vedere ca fata mai are o sora de 5 ani si un fratior de 2 ani.

„In urma verificarilor facute la fata locului, s-a decis ca cei doi copii sa ramâna in familie, pentru ca s-a observat atasamentul fata de parinti si au si conditiile materiale necesare cresterii lor”, a declarat Marian Vatamanescu, purtator de cuvânt la DGASPC Bacau. Cazul a ajuns in atentia anchetatorilor care fac cercetari pentru infractiunea de violenta in familie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ