Lions Club Moldova organizeaza, astazi, 12 noiembrie, la Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” din Bacau, o sesiune de asistenta medicala pentru persoanele in vârsta.

Aceasta – ne-a informat presedintele in exercitiu al Clubului, George Braescu – consta intr-un set de analize medicale de specialitate gratuite pentru depistarea cazurilor de diabet: controlul tensiunii arteriale si teste pentru colesterol si glicemie. Sesiunea va incepe de la ora 10,00.

Deviza miscarii lionistice internationale este „Noi servim” (We serv) si are in vedere sprijinul pentru persoanele si comunitatile aflate in nevoie. Lions Club Moldova face parte din Districtul 124 România al Lions Clubs International si are in palmares mai multe actiuni de acest gen, unele fiind deja traditionale in programul sau de activitate.

PUBLICITATE

Vineri, 14 noiembrie, clubul va marca, in Bacau, Ziua Internationala a Diabetului, cu o actiune organizata in Piata Tricolorului, de unde vor fi lansate baloane colorate in albastru. Anual, Clubul Lions Moldova organizeaza si Tabara de diabet pentru copii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ