Agenţii de la Poliţia Locală Bacău au ieşit în trafic şi au stat cu ochii pe conducătorii auto care încalcă prevederile Codului rutier ce fac referire la oprirea, staţionarea, accesul interzis şi parcarea neregulamentară în staţiile de autobuz sau pe trotuare.

Acţiunea s-a desfăşurat în zonele Nord şi Sud ale oraşului şi au fost verificate 44 de autoturisme care erau lăsate de şoferi în locuri interzise.

„Agenţii locali au aplicat 24 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 3.005 lei şi măsuri complementare de penalizare la permisul auto, în cuantum de 28 puncte, pentru abaterile menţionate”, spune Florin Podoleanu, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Evident, cand e mai aglomerat si sunt probleme mai mari cu parcarea ca de obicei (cand deja este o problema cronica, nerezolvata) ies si domnii politisti la facut planul de amenzi. In timp ce intersectii stau blocate in lipsa unei asistente minime, preocuparea lor principala (care decaltfel ar trebui sa fie permanenta) devine vanatoarea de amenzi pentr parcare.

  2. Mergeti pe Energiei sau Oituz sa vedeti tot timpul parcate masinile in statia de autobuz, le este lene sa mearga cativa pasi mai incolo, cel putin pe Energiei tot timpul gasesti masini lasate in statie chiar daca sunt locuri libere in parcare, nu cumva sa mearga doi pasi pe jos. Mai vin si cei cu distributia care parcheaza paralel cu masinile parcate ilegal in statie si deja ramai fara o banda de mers, in curba de la licelul PTTR toate masinile sunt parcate in spic, care de care lasate mai inafara incat cateodata ramane o banda jumatate din drum unde abia te strecori, in statia de la cora stau taximetristii parcati chiar in fata bancilor. Ar trebui amendati si cei care ocupa mai multe locuri de parcare din cauza incapacitatii de a conduce o masina sau din smecherie, mai sunt masinile abandonate prin parcari care stau bine mersi. Ar trebui ca cei din primarie sa mai traseze locurile de parcare, unele nu au mai fost trasate de ani buni si fiecare parcheaza dupa cum ii duce capul, daca il duce.

LĂSAȚI UN MESAJ