Poliţiştii locali continuă acţiunile pe linia prevederilor HCL 84/2008, privind respectarea regimului parcărilor cu plată din municipiul Bacău şi să aplice sancţiuni celor care ocolesc aparatele de autotaxare.

La ultima razie au fost verificate parcările cu plată de pe străzile Dumbravei, Popa Şapcă, Nicolae Bălcescu, Gară şi Stadionului, fiind controlate 277 de maşini.

Dintre acestea, 162 aveau tichet de parcare, 41 aveau abonamente, iar 31 achitaseră prin SMS.

Pe timpul controlului s-au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 1.100 lei, şi au fost comunicate spre verificare şi sancţionare ulterioară alte 43 de autovehicule.

3 COMENTARII

 1. Daca ei imi arata o SINGURA parcare in Bacau care sa respecte legislatia le fac cinste !!
  Art 5 din HCL:
  Parcarile publice cu plata de pe raza municipiului Bacau ,(?) vor functiona de luni pana vineri intre orele 08.00 si 18.00, fiind adminsitrate de catre Politia Primariei si Directia de Drumuri Publice care VOR DISPUNE MASURI DE INTRETINERE SI SEMNALIZARE CORESPUNZATOARE a parcarii prin:
  a)indicator de parcare;
  b)tablita aditionala pe care se va spacifica “Parcare cu plata”….
  c)MARCAJ RUTIER CU O CULOARE GALBENA, diferit de marcajul stradal

  Ati vazut asa ceva? Daca ei nu respecta HCL noi de ce sa respectam??
  Sunt numai niste japcari care umbla dupa mici ciubucareli in loc sa-si faca treaba.

 2. …am platit 30 euro amenda in Germania pe o straduta, la rand cu alte masini, sambata pe la pranz mai exact. Aparatul nu mergea , si crezand ca se aplica aceeasi formula cu gratuitatea in weekend (in unele locuri se aplica), la reintoarcere am gasit o fituica de la primarie….asa repede m-am lecuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here