Peste 250 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 26 de infracțiuni au fost constatate de polițiștii băcăuani, în urma activităților desfășurate în județul Bacău, pentru combaterea infracționalității și prevenirea faptelor antisociale.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme explozivi și substanțe periculoase, precum și di cadrul structurilor de investigare a criminalității economice au desfășurat, în județul Bacău, o serie de acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

La finalizarea acțiunilor polițiștii au întocmit 26 de dosare penale din care 16 pentru infracțiuni de natură judiciară.

PUBLICITATE

De asemenea, au fost aplicate 253 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 71 000 lei.

Dintre sancțiunile contravenționale, 207 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 35 la Legea 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice iar 11 pentru nerespectareas altor acte normative.

Au fost reținute 11 premise de conducere și s-a luat măsura retragerii unui număr de 4 certificate de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ