La inceputul acestei saptamâni, o echipa de control de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a mers sa verifice unitatea de cazare din incinta Casei de Cultura Bacau. In urma controlului s-a constatat ca la etajul I al cladirii functioneaza trei societati comerciale, care desfasoara activitati de cazare, si care au un singur administrator imputernicit.

O firma a inchiriat o camera, a doua are trei camere, din care una este birou, iar alte cinci camere, care la momentul verificarilor nu erau amenajate, sunt inchiriate de a treia societate. „Spatiile inchiriate de cele trei societati nu sunt compartimentate antifoc, adica peretii nu au rezistenta la foc, insa nivelul este prevazut cu doua cai de evacuare functionale.

Administratorul imputernicit a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nesolicitare sau neobtinerea avizului/autorizatiei de securitate la incendiu”, a declarat capitan Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau. Si politistii au efectuat un control la aceeasi locatie, iar administratorul le-a prezentat nota de clasificare emisa in septembrie 2015 de Agentia Nationala de Turism, precum si autorizatia de functionare eliberata de autoritatile locale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Tot citesc pe net ca se duc pompieri peste tot sa inchida din cauza focului da numai unde poate scoate bani dar nu aud pe scarile blocului unde sant bolnavi pshic care pot da foc si e bloc cu butelii copii nu aud sa faca nimeni un control stau pe strada stadionuilui in un bloc de garsoniere am langa mine vecini bolnavi si nimeni nu vine sa verifice din pacate asta !

LĂSAȚI UN MESAJ