Când spun „strada” sa nu va imaginati o artera uriasa. Nu! E vorba de strada Theodor Neculuta, o strada ce poate fi masurata la pas. In urma cu câteva zile pe aceasta straduta s-a spart o conducta de apa. Au venit cei in drept, au sapat, au schimbat teava si au pus pamântul la loc.

Foarte eficient. Numai ca, portiunea respectiva a ramas…asa. Si asta dupa ce a fost asfaltata anul trecut, o asfaltare cu tâlc, dupa cum ne-a povestit un locatar din zona: „Au lucrat trei oameni, dom’le. Ei au facut tot. Si canalizare si asfaltare… tot.

Numai ca dupa ce au terminat, si-au dat seama ca nu au respectat unghiul de inclinatie pentru scurgere. Au decopertat si au luat-o de la capat. Treaba româneasca, dar nu stiu pe banii cui”, a spus omul preferând sa-si pastreze anonima identitatea.

PUBLICITATE

Asa o fi, ca prea i-a zis cu foc. Numai ca, inca odata se impune intrebarea: cine hotaraste ce si cum se face cu banii si lucrarile astea, stie ce face?


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bine că le spune anonime, că-s cam gogonate 😀
    Adică, trei oameni chiar nu puteau face, oricât de mică e strada, şi au dat de trei ori nivelul canalizării că se nimerea să dea Dumnezeu ploaie şi se înfunda.
    Iar de asfaltat, au asfaltat acum doi ani, acesta fiind al treilea an de când avem asfalt, dacă socotim ca an cu strada asfaltată anul 2013, că au încheiat (așa cum au încheiat, adică nefinisat, fără recepţia mult trâmbiţată) în toamnă târziu.
    Dar cam asta e real: 2013 s-a asfaltat, în 2014 au mai construit doi vecini case şi așa am văzut ce rezisteţă (calitate românească) are asfaltul sub maşini grele, iar anul acesta au început cârpelile.
    Acu’, na, bănuiesc, că ar fi costat mult prea mult o echipă nemţească, tre’ să ne mulțumim cu ce avem.

LĂSAȚI UN MESAJ