Vineri, 21 septembrie, de la ora 8,00, se sistează alimentarea cu gaz metan la consumatorii de pe strada Prelungirea Bradului, din Bacău. Măsura – a anunțat compania Delgaz Grid – se aplică la blocurile 100 (scările B; C; D), 113 (scările A; B; C; D), 117 (scările A; B; C; D) şi 121 (scările A; B), în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Reluarea alimentării se va face treptat, cel mai probabil începând cu ora 16,00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Delgaz Grid – au precizat oficialii companiei – regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări”.