– mobilizare de forte pentru salvarea unui batrân care ameninta ca se sinucide

A fost agitatie mare aseara la un bloc de pe strada Nicu Enea, din municipiul Bacau. Fiica unui barbat, in vârsta de 62 de ani, a cerut ajutorul autoritatilor prin 112 dupa ce a avut o discutie telefonica cu tatal sau iar acesta i-ar fi spus ca are de gând sa ia pastile pentru a se sinucide.

Salvatorii s-au mobilizat imediat iar la fata locului au ajuns doua echipaje de la Pompieri, un echipaj de ambulanta si politisti, toti pregatiti sa intervina de urgenta daca viata omului ar fi fost in pericol.

Bacauanul a fost insa convins rapid sa deschida usa locuintei si a fost preluat de personalul medical care l-a transportat la spital pentru investigatii si consiliere de specialitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ