Filiala Bacau a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR) va innoi sâmbata, 27 februarie, jumatate din numarul membrilor Consiliului de conducere, in Adunarea Generala anuala a membrilor ei, care vor proceda si la alegerea noii Comisii de disciplina, dar si a cenzorului filialei. Adunarea Generala este convocata de la ora 10,00, la Teatrul de Vara „Radu Beligan”.

„Adunarea Generala – ne-a informat presedintele filialei, Marcel Bulinschi – va debuta, insa, cu analizarea Raportului Consiliului de conducere privind activitatea desfasurata în anul 2015, a realizarii programului de activitate pe anul trecut pentru îndeplinirea atributiilor prevazute de acte normative sau hotarâri ale organelor superioare ale CECCAR si analizarea executiei bugetului de venituri si cheltuieli”.

Pe ordinea de zi mai figureaza Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie 2015, Raportul Comisiei de disciplina privind activitatea desfasurata anul trecut si Aprobarea programului de activitate si a bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016. De asemenea, va fi aprobata lista expertilor contabili de onoare si a contabililor autorizati de onoare, vor fi desemnati reprezentantii filialei la Conferinta Nationala a CECCAR si va fi aprobata lista cabinetelor propuse pentru a fi supuse auditului în anul 2017.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ