Ședința de alegere a vicepreședinților CJ. Consilierii din coaliția anti-PSD au părăsit ședința – VIDEO

  UPDATE 2 Consilierii din coaliția PNL – USR – PLUS – PMP – ALDE – Pro România au părăsit sala de ședință. Nu mai există cvorum. Ședința a fost declarată închisă. Se va convoca o alta mâine.

  UPDATE: Ședința a fost reluată. O parte a consilierilor județeni s-au abținut de la votul comisiei de numărare a voturilor. Fără votul majorității consilierilor în funcție nu se poate desemna comisia de numărare a voturilor. Totuși, legislația prevede că, în lipsa comisiei, voturile vor fi numărate de secretarul județului. Se solicită o nouă ședință pentru mâine, pentru a se revota componența comisiei de numărare a voturilor.

  Hotărârea pentru desemnarea comisiei de numărare a voturilor nu a putut fi aprobat din cauza lipsei cvorumului.

  Știrea inițială:

  Consilierii județeni s-au întrunit în ședință pentru alegerea celor doi vicepreședinți ai CJ Bacău. După mai mult de o oră de dezbateri în care s-a discutat dacă să aibă fiecare partid reprezentant în comisia de numărare a voturilor și dacă votul trebuie sau nu să fie secret, s-a trecut la votarea comisiei.

  În timpul votării, mai mulți consilieri județeni și-au fotografiat votul iar președintele Consiliului Județean a decis suspendarea ședinței. Vom reveni cu detalii.  PUBLICITATE