Unul din cei mai infocati suporteri bacauani a murit, ieri, dupa ce a fost lovit de o masina. Petrica Gabor zis “Ceausescu”, va fi inmormantat joi la cimitirul Sarata II iar miercuri sicriul cu corpul sau va fi depus la Sala Sporturilor.

[wonderplugin_gallery id=”400″]

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Sa-i fie țărâna ușoară în fața morții suntem egali, tot ieri în bacau o tragedie mult mai mare a răpit dintre noi trei suflete, doi copii necajiti orfani și o doamnă de o bunătate angelică, un suflet cald,bland, care avea mereu grija celor din jur.Avem prea putini oameni buni în jurul nostru, pe care din păcate îi tratam cu indiferență. …ar fi fost mult mai frumos și mai potrivit sa aduceți un omagiu acestei doamne care a trăit și a murit făcând bine.

LĂSAȚI UN MESAJ