O familie din cartierul CFR a ramas fara nimic dupa ce casa le-a luat foc zilele trecute, in urma unui scurt circuit.

Sunt nu mai putin de cinci copii, care in acest moment nu au unde locui si stau pe la vecini.

Echipa Crucii Rosii Bacau a fost miercuri, 18.11.2015, la fata locului, cu ajutoare de prima necesitate – alimente (zahar, faina, ulei, cartofi, orez, conserve, paste fainoase, biscuiti, etc) produse de igiena, hainute, jucarii, vesela, perne, paturi, pilote.

PUBLICITATE

aju2

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. voi ducati ajutoare dar nu merita pentru ca a arsi si casa vecinilor si ei au zis ca nu-i intereseaza (ca sa nu folosesc cuvintele lor ………).daca vecini si-au facut casa au muncit nu au primit nimic in dar.

  2. doamna draga sau ce rol purta-ti v-ati informat gresit cumva dumnealor au platit cumva asigurarile la vecini ei nu sunt in stare sa isi plateasca facturile traiesc pe spinarea statului au ramas pe drumuri la munca nu la intins mana nu vorbiti in nestiinta de cauza

  3. Acest mesaj este adresat doamnei sau domnisoarei Mihaela, în primul rând învață să scrii românește , după care să judeci niște oameni aflați la o grea încercare

LĂSAȚI UN MESAJ