Mai multe organizatii au desfasurat in ultima perioada actiuni de sustinere a unui proiect national pentru construirea unui Spital al Copiilor. Ultimul eveniment de acest gen a avut loc ieri in fata fântânii din parcul „Cancicov” si a fost sustinut de membrii Academiei de Dans Adamas Bacau.

Actiunea, care a durat aproximativ doua ceasuri, s-a bucurat de atentia bacauanilor care au fost prezenti intr-un numar mare, publicul participând la numerele de dans puse in scena improvizata de sportivii de la Adamas.

Spectacolul caritabil a inclus numere de Zumba Fitness, Urbhanize, un FlashMob de dans sportiv, dans cu publicul (mambo, bachata si Menaito), street dance si un FlashMob anii 80-90. In urma acestei actiuni caritabile s-au strâns 1530 de lei ce vor fi donati Asociatiei 1leu.org, care se ocupa de acest proiect la nivel national.

PUBLICITATE

„Ne bucuram ca oamenii au fost receptivi la actiunea noastra si ca au inteles mesajul nostru. Mâine (luni, 24 august-n.r.) urmeaza sa punem in contul Asociatiei 1leu.org suma strânsa dupa eveniment si promitem ca vom fi de fiecare data alaturi de cei care au nevoie de suportul nostru”, a declarat Elena Palcau, instructor la Academia de Dans Adamas, coordonatoarea acestui eveniment.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ