La Buletine se anunta o perioada aglomerata / foto: Ramona Ionescu

Dupa minivacanta de 1 mai si ziua de greva a functionarilor, bacauanii au dat navala la Serviciul Public de Evidenta Persoanei pentru a-si preschimba cartea de identitate.

Marti dimineata, curtea interioara a institutiei era animata de multe persoane, semn ca la ghisee se lucra la foc continuu.

“Luni si marti a fost foarte aglomerat. Am avut 180 – 200 de cereri pe zi, in conditiile in care, in mod normal primeam zilnic in jur de 30 de cereri. Noi punem aceasta aglomeratie pe seama zilelor libere, insa, din aceasta perioada incep sa soseasca din ce in ce mai multe solicitari. Chiar si dupa deschiderea celorlalte sedii de evidenta persoanei in judet, continuam sa fim asaltati de cereri”, a declarat cms.sef Ioan Prisecaru, seful Directiei Publice de Evidenta a Persoanelor a municipiului Bacau.

El spune ca pâna in prezent, sediile de evidenta persoanei din judet au degrevat Bacaul doar cu 10 – 20 de procente din volumul de munca, desi asteptarile au fost mult mai mari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ