Zilele trecute, Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) Tg. Ocna a derulat a doua etapa a campaniei umanitare de donare de sânge „Salvarea unei vieti depinde de tine”, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bacau.

„Initiativa SNPAP Tg. Ocna, pusa în practica prin bunavointa si participarea a 108 persoane, angajati si elevi, reprezinta un gest de solidaritate fata de semenii nostri aflati în suferinta”, a declarat subcomisar de penitenciare Mihaela Braila, purtator de cuvânt la SNPAP Tg. Ocna.

În urma acestui act umanitar, pe lânga sentimentul ca fac un bine, donatorii pot efectua gratuit un set de analize medicale, beneficiaza de o zi libera si de bonuri valorice.

Prima etapa din acest an scolar a avut loc în noiembrie 2014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ