11 decembrie 2023
EconomieAgenția de turism băcăuană Travel Plaza, preluată de Christian Tour Holding

Agenția de turism băcăuană Travel Plaza, preluată de Christian Tour Holding

Christian Tour Holding a achiziționat 51% din acțiunile agenției de turism Travel Plaza, potrivit informațiilor furnizate de Profit.ro. Aceasta reprezintă a doua achiziție a companiei în anul 2023, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața turistică locală.

„Cu bucurie vă aducem la cunoștință că Christian Holding a achiziționat pachetul majoritar Travel Plaza, deținând acum 51% din companie. Această asociere reprezintă un impuls semnificativ pentru Travel Plaza, consolidându-și poziția și devenind o forță și mai robustă în industrie. Asocierea cu Christian Holding nu este doar un pas către viitor, ci și o promisiune că Travel Plaza va continua să ofere servicii de calitate, inovatoare și orientate către nevoile clienților noștri”, a declarat Cătălin Hazaparu, fondatorul Travel Plaza, pentru Profit.ro.

Travel Plaza, cu puncte de lucru în patru orașe din țară – Ploiești, Suceava, Brașov și Bacău – se pregătește să își extindă rețeaua de agenții în viitorul apropiat. „Deciziile noastre sunt ghidate de principii durabile și sănătoase, așadar procesul de extindere pe care-l parcurgem acum implică o analiză amănunțită pentru a ne asigura că fiecare locație reflectă angajamentul nostru față de calitate și responsabilitate. Vom furniza informații suplimentare la momentul potrivit, astfel încât să împărtășim împreună evoluția noastră și valorile pe care le promovăm”, a adăugat Hazaparu.Christian Tour Holding, cu o prezență solidă pe piața turistică, demonstrează astfel dorința de a investi în dezvoltarea continuă a industriei, oferind clienților săi servicii inovatoare și de calitate. Prin această achiziție, Christian Tour Holding consolidează poziția sa de lider și își asigură o prezență extinsă pe harta turistică a României.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri