Un agent de politie, care in urma cu un an a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru infractiuni de folosire, prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, si-a primit sentinta.

Acesta a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la un an si sase luni de închisoare cu suspendare si are si un termen de supraveghere de trei ani si sase luni. La momentul savârsirii faptei, acesta era sef de post in Stanisesti si ar fi depus o cerere de finantare la Oficiul Judetean pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Bacau prin care solicita un ajutor financiar nerambursabil pentru proiectul „Instalarea tânarului fermier” într-un sat din Gaiceana.

El este acuzat ca ar fi declarat in mod fals sediul social al persoanei fizice autorizate si asa a primit finantarea de peste 100.000 de lei. Ulterior a renuntat la contract si a restituit si banii, doar ca dosarul a mers mai departe iar el a fost condamnat. Dupa ce s-a dat sentinta, Inspectoratul Judetean de Politie Bacau a incetat raporturile de serviciu cu acesta, iar agentul a fost exclus din sistem.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

    • Mare dosar………..chiar ca mareata fapta……………..fara cuvinte. Dar apropo DNA-ul asta cand se ocupa de rechinii albi sau ma rog tigru. Adica de baronii comunali in adevaratul sens al cuvantului zisi edili si nu de plevusca tip agentul din Stanisesti.

LĂSAȚI UN MESAJ