Câinii omorâti au fost gasiti de proprietari la gunoi/Foto: Geta Panaite

Cei doi câini, extrem de iubiti de stapânii lor, au disparut la sfârsitul saptamânii trecute. Oamenii i-au cautat in toata localitatea, dar nici urma de ei. Marti dimineata, când barbatul a trecut pe lânga un tomberon din apropierea caii ferate a simtit un miros urât si când a ridicat capacul i-a gasit pe cei doi catei plini de sânge si spune ca au fost omorâti in bataie. Erau pusi in saci si aruncati la gunoi.

„Noi i-am cautat peste tot zilele acestea. Am fost si la un adapost de animale. Dimineata când a trecut sotul i s-a parut ca miroase urât si când a ridicat capacul i-a gasit in saci de nailon. Au capetele zdrobite. Au fost batuti tare si nu pot sa-mi imaginez ce fel de om poate sa faca asa ceva, pentru ca erau cuminti, frumosi. Se jucau nepotelele mele cu ei”, spunea Doina Bradu, proprietara câinilor.

Bobita si Labus aveau sase si respectiv noua luni si au fost cumparati pentru ca fetitele sa aiba cu se juca atunci când vin in vacanta, in Agas. Erau blânzi, nu latrau si nici nu au atacat pe nimeni vreodata. Tocmai de aceea, nimeni nu intelege cine i-a chinuit atât de tare si care sa fi fost motivul pentru care i-a ucis fara mila.

PUBLICITATE

„Când am ridicat capacul la tomberon am vazut ca dintr-un sac, care era rupt, iesea blana. L-am scos afara si in el era câinele cel mare. Am scos si al doilea sac si l-am gasit si pe cel mic. Sunt batuti tare. Se vede ca au fost chinuiti, pentru ca un câine moare foarte greu”, spunea si Vasile Bradu.

Vecinii s-au ingrozit si ei când au vazut cei doi catei aruncati in tomberon. „Cine a facut asta nu este om. Este mai animal ca animalele. Ce sa aiba cu ei? Nu au iesit la drum, nu au facut rau la nimeni, nu au atacat pe nimeni”, povestea si Elena Blaj, vecina. Proprietarii animalelor ucise au anuntat autoritatile si asteapta sa se ia masuri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ