Aerostar se deplasează la Piatra Neamț

Penultima clasată în liga secundă, Aerostar Bacău își continuă seria amicalelor. După ce, sâmbăta trecută, au dispus la Târgu-Secuiesc cu 6-1 (goluri Patrick Popescu, Mihalache -2, Gavrilă, Horia Ilie și Alecsandru) de divizionara C KIDS Tâmpa Brașov, săptămâna aceasta, „aviatorii” vor susține încă două jocuri de verificare. Ambele contra unor echipe de Liga a III-a: azi, la Piatra Neamț, cu gazdele de la Ceahlăul, iar vineri cu Șomuz Fălticeni.

Meciul de astăzi, de la Piatra Neamț, va începe la ora 11.00 și se va disputa pe terenul sintetic din cadrul stadionului „Ceahlăul”.

„Principalul scop al acestor jocuri de pregătire este de a mă edifica asupra jucătorilor aflați în probe, astfel încât să pot definitiva lotul pe care-l vor deplasa în cantonamentul de la Miercurea Ciuc din perioada 25 ianuarie- 5 februarie”, a explicat antrenorul Aerostarului, Daniel Munteanu. Formația băcăuană a operat deja două achiziții în această iarnă: mijlocașul israeliano- portughex Yaniv Segev (venit de la U Cluj) și atacantul Alex Popescu (ultima oară la Poli Timișoara).

Segev a debutat pentru „aviatori” la partida-test de la Târgu-Secuiesc, având o evoluție bună, în timp ce Alex Popescu a fost menajat din cauza unei ușoare accidentări. În vizorul „aviatorilor” se află, printre alții, stoperul Dănuț Munteanu (ex CSM Focșani), mijlocașul de bandă de 18 ani Nicolas Antone (de la Kids Tâmpa) și vârful de 22 de ani Cezar Mihalache (ultima oară la Astra 2).PUBLICITATE