Aerostar a ivestit in modernizare si isi mentine pozitia de lider regional

Compania Aerostar, din Bacau, si-a mentiut, dupa primele trei trimestre ale anului, pozitionarea de vârf pe piata din România si este lider regional in Europa Centrala si de Sud-Est. Principalele linii de afaceri dezvoltate de Aerostar au fost fabricatia de produse aeronautice, mentenanta de avioane comerciale si sisteme aero si terestre pentru aparare, productie si integrari.

Volumul de vânzari realizat de societate in perioada ianuarie – septembrie 2014 a fost de peste 161 de milioane de lei, din care la export aproape 141 de milioane de lei (87,5% din total vânzari).

Societatea a investit, in aceeasi perioada, aproape zece milioane de lei, mai bine de jumatate pentru o noua capacitate de productie si cresterea exportului, cealalta jumatate, aproape intreaga, pentru achizitii si modernizari de echipamente tehnologice, masini si unelte, sisteme informatice performante etc.

PUBLICITATE

Aerostar a scos un profit net de 12,5 milioane de lei pâna la sfârsitul trimestrului al treilea, dar pentru anul viitor ambitia este de majorare a profitului cu 33%. Compania lucra, la 30 septembrie, cu 1892 de salariati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ