Sâmbătă, în cel de-al treilea amical al iernii, divizionara B Aerostar Bacău a trecut cu 4-2 (2-1) de gruparea de liga a III-a, Foresta Suceava. În testul desfășurat la Piatra Neamț, băcăuanii au punctat prin „dublele” lui Cătălin Vraciu (un gol din 11 m) și Alexandru Pop. Antrenorul Florin Bratu a început jocul cu formula: Muntean- B. Ardei, Vișinar, Al. Ichim, Drugă- Tabacariu, Chirilă- Carabela, Vraciu, Ciocâlteu- Al Pop.

În partea a doua, „aviatorii” au utilizat garnitura: Udeanu- Mihălăchioae, Mihăeș, Mutu, Florescu – Adăscăliței, D. Pârv – H. Ilie, Gojnea, Căinari – Buhăcianu. La Aerostar a jucat și Daniel Pârv, care este a noua achiziție din inter-sezon după Udeanu, Vișinar, Drugă, Carabela, Tabacariu, Ciocâlteu, Gojnea și Al. Pop.

În vârstă de 21 de ani, pe care-i va împlini săptămâna viitoare, Daniel Pârv este împrumutat de la campioana CFR Cluj. Marți, de la ora 14.00, Aerostar va juca un nou meci de verificare, de data aceasta în compania Bucovinei Rădăuți, pentru ca seria amicalelor să se încheie vineri, atunci când, tot de la ora 14.00, băcăuanii vor evolua la Miercurea-Ciuc, în contra gazdelor de la Csikszereda.


PUBLICITATE