Baiatul, in vârsta de 16 ani, care s-a ales cu rani grave in urma accidentului de circulatie produs la inceputul saptamânii trecute pe Calea Republicii, din municipiul Bacau, a fost transferat la un spital din Bucuresti. Starea lui a fost critica inca de la inceput, dar medicii din Bacau au reusit sa-l stabilizeze pentru a se putea realiza transferul. Ieri el era in continuare in coma, in stare stabila, dar la fel de grava.

Reamintim ca adolescentul, ocrotit intr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, se afla intr-un microbuz al institutiei alaturi de fratele sau, in vârsta de 19 ani, si o educatoare si se indreptau catre comuna Livezi, pentru a participa la inmormântarea mamei lor, rapusa de cancer.

Pe Calea Republicii, soferul microbuzului a virat stânga pentru a intra in statie Peco sa alimenteze, insa nu s-a asigurat corespunzator si nu a acordat prioritate unui autobuz care se deplasa regulamentar din sens opus. Din pacate impactul nu a mai putut fi evitat iar in urma accidentului baiatul de 19 ani a murit pe loc, iar educatoarea de 52 de ani a decedat la spital dupa câteva ore de la internare.

PUBLICITATE

Cei doi frati au fost dati de mama lor in grija statului inca de când aveau câtiva anisori, pentru ca nu avea cu ce sa-i creasca. Desi nu i-a crescut ea, copiii tineau legatura cu ea si o vizitau in vacantele de vara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ