Magistratii de la Tribunalul Bacau au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a adolescentului de 16 ani, acuzat ca la sfârsitul saptamânii trecute a ucis in bataie un barbat de 42 de ani, din Filipeni, si au respins cererea de a fi cercetat in arest la domiciliu.

Mandatul de arestare este valabil pâna la data de 6 septembrie, inclusiv. Reamintim ca minorul a recunoscut ca in timp ce mergea spre casa, impreuna cu fratele sau mai mic cu doi ani, in satul Glodisoarele, din comuna Secuieni, a vazut victima si s-a oprit cu gândul sa o jefuiasca.

A luat un par si a inceput sa-l loveasca pe barbat fara mila, iar când si-a dat seama ca este in agonie l-a abandonat in santul de pe marginea drumului si a plecat.

Cadavrul a fost descoperit a doua zi dimineata, iar in urma cercetarilor facute s-a stabilit ca este vorba de o crima. Suspectul a fost prins duminica seara si dus la parchet pentru audieri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ