foto: INAINTE.EU

Adjunctul sefului Inspectiratului Judetean Bacau, comisarul-sef Ionel Mirica, a fost numit temporar, inspector sef la IPJ Vaslui.

Astazi, Politia Româna a transmis un comunicat prin care a anuntat numirea unui nou inspector sef la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vaslui. Este vorba despre comisarul sef Ionel Mirica, adjunct la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

„Prin ordinul ministrului afacerilor interne, începând cu data de 22 decembrie 2015, comisarul-sef de politie Mirica Ionel a fost împuternicit sa exercite, cu caracter temporar, functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui. Comisarul-sef de politie Mirica Ionel a ocupat, pâna în prezent, functia de inspector-sef adjunct al Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau”, se arata in comunicatul Politiei Române.

PUBLICITATE

Desi numirea s-a facut inainte de Craciun, astazi a fost prima zi de lucru a comisarului sef Mirica in judetul vecin.

„Este vorba despre o misiune cu caracter strict profesional. Merg sa lucrez pentru o perioada de sase luni cu colegii de la Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si am convingerea ca o sa formam o echipa. Conducerea Ministerului a apreciat ca eu sa merg la Vaslui si sa dau o mâna de ajutor”, ne-a declarat comisar sef Ionel Mirica, imputernicit inspector sef la IPJ Vaslui. Numirea unui nou sef la IPJ Vaslui a aparut dupa ce seful politiei de acolo s-a imbolnavit, iar la coordonare ramasese singurul adjunct al institutiei.

Cms. sef Ionel Mirica ocupa functia de inspector sef adjunct la IPJ Bacau din noiembrie 2007.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ