Poliţiştii au depistat un băcăun de 57 de ani, bănuit că ar fi sustras dintr-o magazine bunuri în valoare de 3000 de lei.

La data de 7 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău, a fost identificat un bărbat de 57 de ani, din Bacău, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în luna iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie într-o magazie situată într-un cimitir din municipiul Bacău şi ar fi sustras o roabă, un flex şi un generator, bunuri în valoare totală de aproximativ 3000 de lei.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ