Sediul Oficiului Judetean al AFIR functioneaza la parterul cladirii principale a institutiilor agricole din Bacau

Oficiul Judetean Bacau al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) si-a reluat in conditii normale activitatea, dupa descinderea de joi, 7 iulie, a procurorilor DNA.

Birourile directorilor Oficiului au fost inchise joi pentru câteva ore, iar usa comuna a acestora a fost pazita de doi agenti mascati.

Directorul executiv al Oficiului Judetean, Andrei Seto, care se afla in concediu de odihna, a venit de acasa pentru ca procurorii sa preia, probabil, doumente privitoare la unele proiecte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

PUBLICITATE

Niciunul dintre salariatii Oficiului nu a fost interogat in acest caz, iar Andrei Seto isi continua concediul de odihna de care beneficiaza.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ