Cei aproape 300 de politisti care au fost mobilizati zilnic pentru ca minivacanta de Sf. Maria sa fie lispita de incidente nu au stat cu mâinile in sân. In numai doua zile acestia au intocmit 20 de dosare penale si au aplicat sute de amenzi, majoritatea fiind impartite in trafic acolo unde regulile rutiere sunt incalcate la tot pasul.

Oamenii legii le-au aplicat soferilor este 470 de sanctiuni, din cele peste 670 câte au fost in total, cuantumul amenzilor ridicându-se la 150.000 de lei. Alti 25 de soferi au ramas fara permise de conducere, iar 10 fara certificate de inmatriculare. Doi mopedisti din Racova au dosare penale pentru ca se plimbau prin comuna desi nu aveau permis de conducere.

Politistii de la Serviciului Arme Explozivi Substante Periculoase au avut si ei ceva treaba in zona Onestiului. Un barbat de 45 de ani, din localitate, a fost prins ca detinea ilegal o arma cu aer comprimat si asta pentru ca in iunie i-a expirat permisul si nu s-a mai prezentat la Politie pentru reavizare.

Un altul, tot din Onesti, avea acasa tot o arma cu aer comprimat pe care o cumparase de mai mult timp dar nu a facut niciun demers pentru a fi inregistrata in evidente si pentru a solicita permis de arma. Amândoi sunt acum cercetati penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ