În perioada 13-14 mai a.c., polițiștii moineșteni și din cadrul Secțiilor Rurale de Poliție 2 Moinești și 7 Brusturoasa au acționat în sistem integrat pe zona de competență teritorială pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală și asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică.

În cadrul acțiunilor desfășurate polițiștii au constatat 14 infracțiuni, din care opt în flagrant și au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30 192 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 17 745 lei.

În baza autorizaţiei emisă de Judecătoria Moineşti, polițiștii au efectuat o percheziţie la locuința unui bărbat de 31 de ani, din comuna Agăș.
La domiciliul celui în cauză polițiștii au identificat o puşcă cu aer comprimat, calibru 5,5 mm., 140 alice şi o lunetă, bunuri pentru care bărbatul nu poseda drept de deţinere, port şi folosire.
Din cercetări a rezultat că cel în cauză ar fi achiziționat bunuri din afara teritoriului României și le-ar fi introdus ilegal în țară în luna aprilie a.c..
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ