– sunt vizate autovehiculele de transport persoane care efectueaza curse regulate sau ocazionale

Zeci de politisti de la Serviciul Rutier Bacau au iesit in trafic, in aceasta dimineata, intr-o ampla actiune de prevenire a accidentelor rutiere in care sunt implicate autovehicule de transport public de persoane.

Oamenii legii trag pe dreapta microbuzele, autobuzele si autocarele care efectueaza curse regulate sau ocazionale. Filtre de control au fost instituite in mai multe puncte din judet si au fost deja depistate nereguli.

Conducatorul auto al unui microbuz transporta mai multe persoane decât numarul de locuri, iar un altul nu respecta traseul, amândoi fiind sanctionati. Actiunea politistilor continua.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. veniti la sanduleni la ora 6 sa vededti cati se urca intrun microbuz de masaro la onesti sunt opriti politisii iau dreptul si atat eram si eu in acel microbuz de bilete nici vorba insa se mai lauda si la tf ca la helegiu a depasit pe linie continua dimineta cand venea spre bacau dar a dat 3oo lei si a scapat astai romnaia nu se poate asa ceva ne mai trebuie 100 ani sa ajungem ca in ocident

  2. Și mai ziceți că sistemul nu este mafiot. Căt făceau profesorii și elevii naveta, nici picior de polițai pe drum care să oprească microbuzele arhipline cu călători. Acum, au intrat elevii și profesorii în vacanță, adică nu mai circulă aproape nimeni cu microbuzul, au apărut și polițiștii la datorie. Situația este special croită ca să îi facă scăpați pe afaceriștii aștia cu microbuze insalubre și care înghesuie călătorii precum sacii de cartofi. Îmi este jenă cu poliția rutieră din Bacău, îmi este scărbă.
    P.S. La toamnă, cțnd se vor relua cursele, nu vom vedea caschetă de polițist pe stradă ca să oprească microbuzele pline cu călători.
    P.S. 2 Trebuie făcut public numele conducătoruluui auto și firma care a fost prinsă.
    P.S. 3 Cu câte zile știau sărmanii patroni și șoferi de acest raid, mai mult mediatic al poliției rutiere din Bacău? Hai, spune-ți drept!

    ASTA-I MAFIA!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ