Astazi, politistii bacauani au organizat o ampla actiune in judet, din dispozitia sefului Politiei Române, in cadrul careia au verificat legalitatea transportului rutier de marfuri si persoane.

„Au fost instituite filtre rutiere la toate iesirile din municipiul Bacau, în municipiile Moinesti si Onesti, precum si în orasul Buhusi si în comuna Podu Turcului.

La actiunea care s-a desfasurat în sistem integrat au participat politisti rutieri, de ordine publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau si reprezentanti ai Registrului Auto Român”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. In doar câteva ore, agentii au verificat 320 de autovehicule, au constatat 104 abateri de la normele legale, au aplicat amenzi in valoare de peste 25.000 de lei si au retras 17 certificate de inmatriculare.

RZV_7618

La filtrul instituit la intrarea in Bacau, in zona hypermarketurilor, a fost depistat un barbat care conducea un autoturism pentru care nu avea asigurare obligatorie. Masina a fost indisponibilizata, s-au retras placutele si certificatul de inmatriculare, iar soferul a incasat o amenda de 1.000 de lei.
Un conducator auto profesionist, care efectua transport de marfa, a fost sanctionat pentru ca nu respectase timpii de condus si odihna, iar un altul, care facea transport de persoane, avea mai multi pasageri decât numarul de locuri, si el fiind amendat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Explicati-mi si mie, va rog, urmatorul fapt. Cum se face ca soferii microbuzelor de calatori trec prin fata echipajelor de politie rutiera cu calatori aflati in picioare, in masina…?
    Si va rog sa imi spuneti cum de politia nu verifica daca se acorda sau nu bilete?

LĂSAȚI UN MESAJ