Alianta Crestin Liberala Bacau face un apel catre toate persoanele cu spirit civic sa sa implice in desfasurarea corecta a alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie pe raza judetului Bacau.

„In acest sens, rugam persoanele interesate sa contacteze organizatiile neguvernamentale acreditate (conform listei ce se afla la Biroul Electoral Judetean nr.4 Bacau) sa obtina imputernicirea necesara pentru supravegherea unui proces de votare corect si democratic”, se spune in documentul semnat de copresedintii ACL Bacau, Tudorita Lungu si Ionel Palar.

Cei doi motiveaza apelul prin faptul ca in Moldova si in judetul Bacau au fost semnalate grave abateri in desfasurarea procesului de votare (transportat electorat la vot, intimidarea electoratului, presiuni exercitate de liderii politici locali si judeteni, indicarea candidatlui care se doreste a fi votat, etc.).

PUBLICITATE

Prin urmare, „am decis sa cerem implicarea cetatenilor apolitici, care isi doresc sa traiasca intr-o tara libera, condusa de un presedinte ales in urma unui proces de votare corect, neviciat”, afirma liderii ACL.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ