Alianta Crestin Liberala si-a incetat oficial existenta si a lasat locul noului Partid National Liberal, care tot de ieri a inceput sa functioneze cu acte in regula, statutar si juridic.

Anuntul a fost facut luni, in cadrul unei conferinte de presa, de catre deputatul Ionel Palar, care, alaturi de Tudorita Lungu, fosta sefa a PDL, detine functia de copresedinte la nivel judetean al PNL, la egalitate de drepturi si atributii. De asemenea, in fata presei a fost prezent tot staff-ul de campanie electorala al ACL.

„Marti are loc si prima sedinta a Biroului National Permanent al marelui Partid National Liberal, la Bucuresti. Se va face si o analiza a rezultatelor. Speram ca invingatorul din alegeri, Klaus Iohannis, sa ramâna un om rational, integru si sa nu uite ce a promis. A fost un vot impotriva clasei politice si a comportamentului sau din ultimii 25 de ani, in care ne includem si noi”, a spus deputatul Palar.

PUBLICITATE

In tot judetul, dupa aplicarea „ordonantei traseistilor”, noul PNL mai are 20% dintre primari, care au polarizat aproape jumatate din voturile exprimate in favoarea lui Iohannis. Celalalt copresedinte al noului PNL, Tudorita Lungu, a spus ca meritul politicienilor este mic in raport cu cel al românilor din diaspora, care prin atitudinea lor au transmis in tara ca este nevoie de o schimbare. „Mizam pe schimbarea clasei politice cu sprijinul tinerilor, iar daca in jurul nostru vom vedea tineri capabili, nu vom ezita sa ii promovam chiar pâna in fruntea partidului”, a spus Tudorita Lungu. Deputatul Lucian Ciubotaru a spus ca PSD este un partid in agonie, dar le-a cerut colegilor sa nu cada in extaz in urma victoriei.

Avocatul Cristian Cojocaru a precizat ca ACL a sesizat nenumarate nereguli puse la cale de PSD, de la turism electoral, la mita electorala, amenintari si violenta fizica. „In cartierele marginase ale Bacaului am surprins multe cazuri de turism electoral sau metode de furt electoral specifice mediului rural si anilor de dinainte de 2000.

S-au facut zeci de plângeri penale si sesizari la numarul de urgenta 112, iar Politia si-a facut exemplar treaba. Pe ansamblu, a fost o zi neagra pentru procesul electoral”, a spus avocatul Cojocaru. Cei prezenti au precizat ca vor face o analiza amanuntita a celor petrecute si vor face dezvaluiri privind persoane din conducerea judetului si nu numai, implicate in fraudarea votului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Era timpul sa se produca ce? Javrele portocalii care au jefuit si n-au fost trasi la raspundere ca de, coruptii nostri sunt buni, ai lor sunt rai, sa se ascunda sub sigla PNL? De ce stau impreuna la acea masa? Din cauza setei lor de putere si inavutire fara munca, din cauza dorintei de ciolanul cu multa carnita, a se citi saci cu bani, si din cauza celor care in naivitatea lor au crezut ca votand un german schimba ceva in tara asta. Ati vazut cine a serbat victoria? Blaga si toata ciurda de hoti portocalii care asteapta “sa-si ia tara inapoi”, probabil de la noi, ca sa o jefuiasca in continuare. Sa nu va imaginati ca pdlatraii nu-si vor cere partea leului!

LĂSAȚI UN MESAJ