11 decembrie 2023
ActualitateAccident rutier pe Varianta Ocolitoare Bacău: Explozie de pneu la un autotren...

Accident rutier pe Varianta Ocolitoare Bacău: Explozie de pneu la un autotren provoacă distrugeri semnificative

Un accident rutier nefericit a avut loc în această seară pe Varianta Ocolitoare Bacău, la kilometrul 19+100, ca urmare a unei explozii de pneu la un autotren. Vestea bună este că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Impactul accidentului a fost semnificativ, afectând infrastructura rutieră din zonă. În total, au fost distruși 120 de metri liniari de parapet metalic, 20 de stâlpi de susținere și 40 de indicatoare rutiere.

La momentul actual, circulația pe Varianta Ocolitoare Bacău se desfășoară în mod normal, grație intervenției rapide a lucrătorilor Secției Drumuri Naționale Bacău. Aceștia au acționat prompt pentru semnalizarea zonei afectate și au început lucrările de înlocuire și reparație a porțiunii de parapet metalic avariate.În ciuda situației, autoritățile sfătuiesc șoferii să circule cu atenție sporită în această zonă, pentru a evita orice pericol potențial suplimentar. Siguranța rutieră rămâne o prioritate deosebită pentru comunitatea locală și pentru cei care tranzitează această rută importantă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri