FOTO: Alexandra Jitaru

Luni, 24 octombrie 2016, la ora 13:59, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină pe drumul european E85, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, în urma producerii unui accident rutier.

În eveniment au fost implicate un autoturism înmatriculat în județul Brăila, condus de către un bărbat, în vârstă de 77 ani şi un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un bărbat, în vârstă de 43 ani.

În urma accidentului a rezultat o persoană rănită, un bărbat în vârstă de 65 ani, pasager în autoturismul înmatriculat în județul Brăila.

PUBLICITATE

Acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău în vederea acordării primului ajutor calificat și transportului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ