In perioada 28 – 29 octombrie si 4 – 5 noiembrie, in sala Teatrului Municipal Bacovia, va avea loc a VII- a editie a Festivalului International de Teatru, Muzica si Dans pentru Copii si Tineri „Neghinita”.

La cele patru sectiuni: muzica usoara, muzica instrumentala, teatru si dans; vor participa in total 700 de copii si tineri cu vârste cuprinse intre 5 si 18 ani.

Juriul va fi compus din personalitati din domeniul muzicii, teatrului si dansului, printre acestia aflându-se, Mihai Alexandru, Tudor Turcu, Aliona Moon, Adriana Trandafir, Ioana Stanescu, Monica Petrica, Rin Okuno si Ligia Grozdan.

PUBLICITATE

Prima sesiune se va desfasura pe 28 si 29 octombrie când participantii se vor intrece la sectiunea muzica usoara, pe 4 noiembrie se vor derula concursurile la sectiunile teatru si muzica instrumentala iar pe 5 noiembrie va avea loc competitia pentru sectiunea dans.

Festivalul International de Teatru, Muzica si Dans pentru Copii si Tineri „Neghinita” este organizat de Fundatia Teatrala Neghinita Bacau si Consiliul Judetean Bacau, intrarea la eveniment fiind libera.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ