Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbata la prânz, la intersectia strazilor Mioritei cu Banca Nationala. Un motociclist, care avea si un pasager, se indrepta catre {tefan cel Mare având verde la semafor, dar in intersectia respectiva soferul unui autoturism ar fi virat stânga catre Banca Nationala fara sa-i acorde prioritate si l-a lovit. In urma impactului, trei persoane au ajuns la spital.

Este vorba despre motociclist, care a suferit fracturi, pasagerul sau, dar si un pieton, care se afla pe trotuar si a fost lovit de un element desprins de la motocicleta, acestia din urma suferind leziuni usoare.

La fata locului, politistii de la Biroul Rutier Bacau au facut cercetari si se continua ancheta pentru vatamare corporala din culpa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. La aceasta intersectie s-au intamplat mai multe accidente,.>>??fiindca se forteaza semaforul cand este pe galben sau nu sant atenti,,,eram de fata cand o domnisoara vorbea la telefon si a izbit o masina straina care circula regulamentar pe str, mioritei>>>>????

  2. Pai daca omul intalneste pentru prima data acest semafor….e verde face stanga..nu avea de unde poate sti ca si cei din sens opus pe inainte au verde…pe mine unul ma dispera aceate combinatii de semafoare

  3. Viratul la stinga si neacordarea prioritatii este boala cronica cam la toti soferii Bacaului. Pentru ei a da prioritate in trafica pare cea mai mare umilinta iar rezultatele se vad….

  4. La noi pt a scurta timpii de stat la semafor au fost facute niste combinatii la semaforizari care favorizeaza aceste accidente. Politia rutiera ar trebui sa analizeze mai atent schemele de semaforizare pt a nu lasa loc unor astfel de evenimente. Acelasi caz cand iesi de pe str Bucium pt a intra pe str Miorita. Verde pt isoferi pt sensul inainte si la stanga + verde pt pietoni. Situatie de accident garantat

  5. Semaforul e de pe timpul lui ceașcă când trecea o mașină la o oră.la aglomerația din ziua de azi nu e prea bună aceasta semaforizare!cine răspunde de aceasta stradă ar putea schimba semaforizare e f simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ