FOTO: Alex Marin / Facebook

Un sofer de 24 de ani care se deplasa, in aceasta seara, pe strada Aviatorilor, din municipiul Bacau, când a ajuns la intersectia cu strada Henri Coada nu a respectat regulile rutiere impuse in zona si a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia, condus de un barbat de 63 de ani.

Din impact, autoturismul Dacia a acrosat o tânara de 26 de ani, care se deplasa in calitate de pieton, dupa care a ajuns pe spatiul verde din fata unui bloc.

Ambii soferi au fost testati cu etilotestul, rezulatele fiind negative.

PUBLICITATE

Tânara accidentata a fost tansportata la spital unde a primit ingrijiri medicale, insa nu a fost necesara internarea sa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Acolo vine toata pleavele cu masini,ca sa isi schimbe buletinul sau pasaportul.Un militian de rutiera nu am vazut.Barem unul…DELOC

LĂSAȚI UN MESAJ