FOTO: Cristi Comanescu / Facebook

Doua autoturisme au fost implicate in aceasta dupa-amiaza intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe strada 9 Mai, din municipiul Bacau, aproape de benzinarie.

Potrivit politistilor, un tanar de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism, la iesirea din parcarea unui bloc a virat stanga pentru a se indrepta catre Piata Centrala si a intrat in coliziune cu o masina condusa de o femeie de 49 de ani, care se deplasa catre strada Stefan cel Mare.

La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera care fac verificari pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul.

FOTO: Gabriel Adrian / facebook
FOTO: Gabriel Adrian / facebook

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. @impact frontal
    Lasa-ma cu impactul frontal. Dusterul are radiatorul spart, probabil si ala de aer conditionat, masca, far, grila fata…ce mai …dauna “totala” pe fata! Skodita pare ca are farul stanga intact!!!

  2. dragi mei doamna cu dusterul a incercat sa depaseasca si ma lovit in aripa fata stanga politia e de partea ei incerrca sa ma tavaleasca am eu grija de ei

LĂSAȚI UN MESAJ