FOTO: Ciutea Ciuz / Facebook

Un bărbat de 56 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă, pe Bulevardul Unirii, din municipiul Bacău.

După cercetările făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acesta traversa strada pe lângă o bicicletă, dar pe trecerea pentru pietoni când a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, din Bacău.

În urma impactului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi, în paralel, s-a început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE

În cursul anului 2016, pe tot Bulevardul Unirii, s-au înregistrat opt accidente de circulaţie soldate cu răniţi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. De ce autoritatile nu muta trecerea de pietoni cu cca 20 m mai aproape de pod? Trecerea este prea aproape de curba si conducatorii auto nu au timp sa franeze in deplina siguranta. Nu mai vorbim de sensul giratoriu care asteapta si iar asteapta sa fie facut !

  2. E o zona unde se vede ca se intampla des același tip de accident : șoferii grăbiți intra pe trecerea de pietoni și lovesc câte un pieton. Măcar câte 30 min. pe zi dacă s-ar indura Politia sa urmărească o trecere de pietoni de pe aici ar observa zeci de șoferi cum intra în viteza și taie calea sau chiar “sterg” în trecere pietonii. Dar cum sa le dea prin cap ? De ce sa prevină, ce au de câștigat ?

LĂSAȚI UN MESAJ