Un biciclist de 64 de ani a murit aseara in urma unui eveniment rutier petrecut pe E-85, la Oniscani.

Din primele verificari efectuate de politistii care au ajuns la fata locului, se pare ca omul a iesit de pe un drum secundar in drumul european fara sa acorde prioritate de trece unui autoturism.

La volan se afla o tânara de 20 de ani, care n-a mai putut evita impactul si l-a lovit in plin.

Barbatul a murit pe loc si acum se continua cercetarile pentru ucidere din culpa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

  1. Dacă era șoferul de vina atunci da eram de acord să facă închisoare dar în cazul în care biciclistul nu sa asigurat șoferul e nevinovat. Știu asta ca accidentul sa petrecut în fața mea.

  2. E cam jale cu bicilistii in toamna asta, in special astia mai in varsta, merg noaptea fara semnalizare, fara veste, haine negre sau inchise la culoare, majoritatea beti, de reguli de circulatie nici nu ii mai intereseaza, parca sunt kamikaze. Oricum pentru o mare parte din participantii la trafic, regulile de circulatie sunt optionale, ca dovada multitudinea de accidente care se intampla mai ales din necunoasterea regulilor de circulatie sau prostie.

    • Tin sa te instiintez ca vorbesti in nestire de cauza. Soferul nu este arestat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa (asa cum este normal) urmand sa se stabileasca gradul de vinovatie al celor implicati. Sa nu uitam ca persoana decedata nu a respectat normele de circulatie impuse (vesta si elemente reflectorizante / lumina). A iesit de pe un drum lateral, fara prioritate. Automat il transforma pe respectivul in kamikaze.

LĂSAȚI UN MESAJ