Un tanar de 22 de ani, care conducea un Matiz inmatriculat in Teleorman, a murit in aceasta dimineata in urma unui accident rutier petrecut in localitatea Nicolae Balcescu, pe drumul european 85. Se pare ca tanarul a adormit la volan si a patruns pe contrasens unde a intrat intr-o cisterna, se pare `ncarcata cu kerosen, inmatriculata in Prahova si condusa de un barbat de 46 de ani.

In urma impactului, soferul de 22 de ani a decedat pe loc. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de politie, ambulante si pompieri.

Militarii au descarcerat victima si au asigurat masuri de prevenire si stingere a incendiilor. Soferul de pe cisterna nu a fost ranit.

12434223_1490457284596998_148686579_n

Din cauza acestui accident, traficul in zona a fost deviat pe o strada paralela pentru mai bine de jumatate de ora.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

    • Nici eu nu credeam ca este posibil,până când am pătit-o eu.Norocul meu a fost ca sotia a observat ca ma duceam spre stanga,unde se apropia un camion si a tipat la mine si am reusit sa ma redresez.Deci ,este posibil.

  1. Somnul la volan nu il programezi….voit, vine pur si simplu! Inconstienta consta ca ne dam rotunzi si presupunem ca rezistam la oboseala! Un sofer obosit/ extrem de obosit este la fel ca unul beat! Stiu din experienta! Am fost in ambele cazuri! In ambele cazuri am gresit! Nu s- a întâmplat nimic! Near miss…..s-ar fi putut întâmplă! Am fost norocos! Băiatul acesta nu a fost…..ghinion! Nuvrecomand nimănui sa conduca baut sau obosit! Nimic nu e mai de pret sănătatea si viata! A ta sau a altora! Nicio localitate nu se muta din loc, nu se intimpla nimic daca ajungi cu o ora mai târziu!

LĂSAȚI UN MESAJ