FOTO: Andreea Gavriloae Mitrea / Facebook

În această seară, pe DN 15, la Gârleni, o localnică, în vârstă de 50 de ani, a pierit în urma unui accident de circulaţie.

După primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că o şoferiţă de 42 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Buhuşi – Bacău a acorşat-o pe femeia de 50 de ani, care traversa drumul neregulamentar.

În urma impactului, aceasta a decedat. În continuare se fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Nu contează cum a traversat femeia contează noi șoferi sa nu depășim limita de viteza pt ca daca nu o depășești atunci vei avea timp să eviți impactul.

  2. IONUT ai auzit de reguli de circulație ? Chiar si pe zebrâ te asiguri înainte de a traversa câ vine unu cu 50 (limita įn oras) cum zici și te ia pe capotä

LĂSAȚI UN MESAJ